Yoga Feenix - Hyvinvointia keholle ja mielelle!
Kosketuksen Voima Jooga-työpaja
Tässä jooga-työpajassa sukelletaan ihmisyyden alkulähteille kosketukseen ja vuorovaikutukseen.💙 Kosketuksen voima ja herkkyys sanoissa, katseessa, energiassa sekä kehollisessa kosketuksessa. Jooga liikkeissä pysähdymme aistimaan kosketusta fyysisesti, energeettisesti sekä aistien ohjaamina. Teemme yksilöharjoituksia, pariharjoituksia sekä toimimme ryhmässä. 

Kosketuksen voima- työpaja avaa meitä sielullisella tasolla ja parhaimmillaan kosketus rauhoittaa, luo turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta. Ota mukaan lämmintä vaatetta ja villasukat. Voit ottaa oman joogamaton ja tiilen mukaan.

Sointukylpy
Sointukylpy, äänimatka, sound healing.... ihanalla hetkellä on monta nimeä! ❤️
Tähän tapahtumaan ei tarvitse pukeutua uimapukuun vaan lämpimiin vaatteisiin ja villasukkiin. Sointukylpy on sukellus oman kehomielen ääreen ja hoitava elämys kokea läsnäoloa. Tunti alkaa rauhoittumisella, hengitysharjoituksilla ja kehollisella rentoutumisharjoituksella. Tunnin aikana käytän tarinoita, äänimaljoja, tuulikelloja, kristallimaljaa, chakrasoitinta, rumpua ja sadesoitinta. Sointukylvyssä kehomieli rentoutuu ja hermosto rauhoittuu. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaasi pieni peitto ja villasukat. 

Sointukylpy myös tilaustuntina yksilö, pari tai ryhmärentoutumiseen.  
Hinta alkaen 80€/h.
Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. 
Joogavaellukset ja puistojooga
Tulossa myyntiin huhtikuussa!
Alpakkatapahtumat Linnunradantilalla
Tulossa myyntiin pian!

Tapahtumat Oulun alueella