Joogapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Vietä viikonloppu joogaten ja rentoutuen! 

Ota omaa aikaa itsellesi ja tule viettämään joogaviikonloppua Iso-Syötteelle KIDE hotelliin, Ukkohallaan, Leville tai Rokualle.  Luvassa on lempeää liikettä, kiireetöntä olemista, terveellistä ruokaa ja luonnon virkistävää vaikutusta.  Joogan lisäksi tapahtumissa voi olla myös ohjelmassa maastopyöräilya, vaellusta, metsäjoogaa, rummuttelua nuotiolla tai muuta liikunnallista luontoelämystä. Tarkemmat lisätiedot ohjelmasta tapahtumien omissa tiedoissa.

Joogatunnit koostuvat erilaisista fyysisistä harjoituksia, keskitymme meditatiiviseen hengitykseen, rauhoitumme sointukylvyssä ja lisäämme kehon sekä mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia joogafilosofiaa unohtamatta. Sään salliessa teemme harjoituksia myös ulkona.

Tapahtumien hintaan sisältyy aina
 💙Majoitus aamiaisineen
❤️Lounas (Rokualla täyshoito)
💛Sauna tai kylpylävierailu
🧡Kuntosalin käyttö
💙Joogaohjelma

Tapahtumien hinnat, ilmoittautumisohjeet ja joogaviikonloppujen tarkempi sisältö löytyy tapahtumien linkeistä Yoga Feenixin verkkosivujen etusivulta.

Lisätiedot ja tulevat tapahtumat etusivulla!


Joogamatka Kreikkaan keväällä 2024!

JOOGAMATKA OULUSTA 26.4. - 3.5.
JOOGAMATKA HELSINGISTÄ 28.4. -5.5.

Joogamatkalla on ihanaa irroittautua arjen rutiineista ja nauttia välimeren lämmöstä ja merimaisemista. Päivät alkavat meditaatiolla ja joogaharjoituksella, joka herättävät kehomielen lempeästi uuteen päivään. Iltapäivällä pidämme toisen joogaharjoituksen auringonlaskun aikaan. 

JOOGAMATKAT TOTEUTETAAN YHTEISTYÖSSÄ VASTUULLISEN MATKANJÄRJESTÄJÄ NAZARIN KANSSA

Joogamatkat ovat valmiita matkapaketteja, joten hintaan kuuluu kaikki!
Sinun ei tarvitse erikseen huolehtia liittymälennoista, lentokenttäkuljetuksista eikä siitä mihin iltaisin menisi syömään. Olen mukana matkalla jo lähtökentällä ja kohteessa meitä palvelee Nazarin kohdeoppaat.

Nazarin Joogamatkoilla yövytään aina tasoikkaissa hotelleissa, jotka tarjoavat all inclusive palvelut sekä monenlaista aktiviteettia. Joogatunnit pidämme hotellin liikuntaterassilla, josta on kauniit näköalat merelle. Leppoisa lomatunnelma syntyy myös siitä, että voit aina halutessasi mennä kahville, jäätelölle tai vaikka nauttia lasillisen kuohuvaa hotellin ranneketta näyttämällä.


ALUSTAVA JOOGAOHJELMAMME KREIKASSA

Ota mukaan pieni pyyhe/saronki, vesipullo ja oma joogamatto. (Mattoja myös hotellilta lainattavissa). Yhteiset retket ovat omakustannushintaan. 

PERJANTAI 26.4.
Oulun lento A34319 klo 12.00.
 Saapuminen kohteeseen kl 16.30.

LAUANTAI 27.4.
Vapaa päivä

SUNNUNTAINA 28.4.
Helsingin lento saapuminen kohteeseen.
Yhteinen illallinen ja tutustuminen

MAANANTAI 29.4.
Lempeä hathajooga klo 11.00. 
Hermostoa rauhoittava yin jooga klo 17.00. 

TIISTAI 30.4.
Meditatiivinen aamujooga 8.00. 
Yhteinen retki Falirakiin. 
DanceFit Yoga klo 17.00. 

KESKIVIIKKO 1.5.
Vinyasa Flow Jooga ja rentoutuminen klo 8.00. 
Yhteinen retki Rodoksen vanhaan kaupunkiin  
Yhteinen vappu illallinen hotellilla klo 20.00.

TORSTAI 2.5.
Pranayama harjoituksia ja hathajooga klo 11.00. 
Hermostoa rauhoittava jooga klo 17.00. 
Chakra Meditaatio 18.00.
Yhteinen illallinen merenrannalla 20.00.

PERJANTAI 3.5.
Oulun lento kotimatkalle A34318 klo 6.30.

LAUANTAI 4.5.
Vapaa päivä

SUNNUNTAI 5.5.
Helsingin lento kotimatkalle

Joogamaratonit Oulussa!

Dynaamisen joogan ystäville tehokas joogamaraton saa sykkeen nousemaan, hien virtaamaan ja mieli keskittyy asanoihin, hengitykseen ja läsnäoloon. Vuodelle 2024 lanseerattu uusi JOOGAMARATON tuntikonsepti sopii etenkin fyysisestä joogaharjoituksesta kiinnostuneille.

 Joogamaratonit on jaettu kahteen eri tuotekategoriaan: Vinyasa Flow ja DanceFitYoga. 

Näissä molemmissa lajeissa lihakset vahvistuvat, keho kiinteytyy ja hapenotto kyky vahvistuu. Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja hengitysharjoituksella, joka jatkuu dynaamiseen osuuteen sekä loppurentoutumiseen.

 Vinyasa Flow Dynaaminen, virtaava joogaharjoitus, jossa hengitys rytmittää asana työskentelyä. Teemme mm. aurinkotervehdyssarjaa, tasapainoliikkeitä ja inversioita. Harjoitusta tehdään omaa kehoa kuunnellen ja annan myös vaihtoehtoisia liikkeitä eri tasoisille joogaajille. Tunti päätetään loppumeditaatioon ja rentoutumiseen.

 DanceFitYoga Suomalainen ryhmäliikuntakonsepti, jossa yhdistyy kolme erinomaista lajia. Tanssi. lihaskuntoharjoittelu sekä dynaaminen jooga. Tunti alkaa tanssiosuudella, jossa saadaan keho lämpimäksi ja musiikin rytmi nostaa energiatasoa. Lihaskunto osuudessa käydään läpi kehon eri lihasryhmät ja vastuksena toimii oma keho. Toistot tekevät lihaskuntoharjoittelusta tehokasta. Dynaaminen joogaosuus venyttää ja huoltaa lihaksia. Tunti päättyy loppu rentoutumiseen. 

Joogamaratonit pidetään kerran kuussa lauantaisin klo 11.00. - 13.00. Oulun keskustassa, Liikuntakeskus Sportellossa.
Osoite on Kansankatu  47, 90100 Oulu. Tule paikalle 10-15 minuuttia etukäteen, niin pääsemme aloittamaan ajoissa. Tiloissa on myös suihkut käytössä. 

Voit osallistua Joogamaratoniin kertamaksulla tai edullisemmalla sarjakortilla. Sarjakortilla voit maksaa myös ystäväsi ja kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kertamaksun voit ostaa etukäteen Yoga Feenixin verkkokaupasta tai paikan päältä käteisellä tai mobilepay maksulla. Joogamaratonit voit maksaa myös Smartumila tai Edenredillä. 

 HINTA Kertamaksu 25€/hlö
 Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20€/hlö 
5 x Sarjakortti 65€ 

Ota mukaan oma joogamatto (2 x joogatiili), lämmintä pusakkaa/pieni peitto ja villasukat rentoutumiseen  ja vesipullo. DanceFitYogaan tarvitset jumppatossut.
Joogamattoja ja tiilejä on myös lainattavissa paikan päällä.

JOOGAMARATON KEVÄT 2024 
Vinyasa Flow LA 13.1. 
DanceFitYoga La 3.2. 
Vinyasa Flow LA 16.3. 
DanceFitYoga La 6.4. 
Vinyasa Flow La 4.5.

Seuraa toimintaamme ja tulevia tapahtumia Yoga Feenixin FB-Sivuilta sekä Intagramissa!

Yoga Feenix FB

Yoga Feenix hoidot ja hemmotteluhetket Sinulle ja ystävillesi

Rentoutuminen on tärkeä asia ja nyt voit tilata palveluita suoraan kotiisi, kesämökillesi, työpaikkallesi tai naisteniltaan. Hierontahoidoissa käytän mukana kulkevaa hoitotuolia. Intialainen päähieronta voidaan tehdä myös normaalissa tuolissa istuen. Korvakynttilähoito ja sointukylpy tehdään makuuasennossa. 

Soita ja kysy lisää palveluistamme! Isommille ryhmille, hoitokokonaisuuksiin, viikonloppuisin toteutettavat hoitopalvelut sekä palvelut Oulun alueen ulkopuolelle onnistuu myös. Pyydä silloin tarjous! Soita tai lähetä sähköpostia!

Ryhmälle tilattu hoitokokonaisuus on aina edullisempi. Hinnat alkaen hintoja ja  hoitopalvelut  Oulun talousalueella sisältävät alv 24%. 

HEMMOTTELUHETKET Hinta perh hlö. Punaisella ryhmähinta (5 hlö)
  • Intialainen päähieronta 10 min  20€ 100€
  • Niska-hartia hieronta 25 min 35€ 170€
  • Korvakynttilähoito 49€ 240€
  • Sointukylpy 80€ 150€
"Lappi, luonto ja rauha, naavaiset puut ja solisevat tunturipurot, syksyiset yöt ja hämärään kietoutuva tunturi, makaan sen laella ja katselen tähtitaivasta, kuuntelen pöllön huhuilua, tuulen huminaa puissa, kaukana lentokoneen valot ja tuikkivat tähdet, olen yksi niistä lukemattomista tähdistä, omanlaiseni, uniikki ja ainutlaatuinen, osa tätä kaikkea"

Tanja/ Reissunaisen siivillä